Източник и снимка: Нова Тв57-годишният мъж, който над 20 часа стоя

...
Източник и снимка: Нова Тв57-годишният мъж, който над 20 часа стоя
Коментари Харесай

Барикадиралият се мъж в „Овча купел заплашвал с убийство след отказ да бъде нает на работа

Източник и фотография: Нова Тв

57-годишният мъж, който над 20 часа заставам барикадиран в блок в София, е заплашвал с ликвидиране притежател на охранителна компания. Това се е случило след отвод да бъде нает на работа.

Когато от полицията го потърсили за пояснение, Ивайло Коцев изпаднал в рецесия, почнал да стреля и се барикадирал в жилището си в столичния квартал „ Овча купел “. 

След като още в неделя вечерта полицията съумя да влезе в дома на мъжа, той е изведен оттова едвам в понеделник сутринта. Задържан за 24 часа. Предстои да му бъде направена психиатрична експертиза, защото е с отклонения и е лежал неведнъж в клиники. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закана за ликвидиране. Ако експертизата покаже, че той може да носи отговорност за дейностите си, ще му бъде повдигнато обвиняване. Ако не, както допускат проверяващите, ще бъде настанен в психиатрично заведение.

Преди два месеца 57-годишният мъж отишъл на изявление за работа. „ След като не е утвърден, в един дълъг интервал от време стартира да изпраща SMS-и, насочат се съществени закани, в това число и за ликвидиране и в това число за разпра със притежателя на компанията ”, съобщи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев.

В събота заплашваният подава сигнал в полицията, че мъж с камуфлажна униформа и оръжие го е търсил в офиса му. Затова от полицията отиват на адреса на 57-годишния мъж. „ При опит да влязат в контакт с лицето, в жилището се чува презареждане и стартира да се стреля. Може би има изстреляни над два пълнителя ”, разяснява още Хаджиев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР